Monday, November 14, 2011

Home at last

Mörkt, kallt och grått. Men ändå, hemma är ganska bra det med. Vi går ju in i advent när som helst och det är alltid mysigt. Nåväl, hemresan.

En stor och glad överraskning väntade när vi skulle åka vidare från Chicago igår hem mot Arlanda, vi fick våra vanliga platser utbytta mot business class. Ok, kul med mer benutrymme tänkte jag, och visste inte vad mer det innebar. Men vilken lyx! Om inte det vore så sagolikt dyrt skulle man åka så jämt! Fåtöljen kunde man ligga raklång i, maten och vinerna helt outstanding, service, små detaljer såsom en tandborste med tandkräm mm. Först ett glas champagne när man satt sig ner, och då talar vi årgångschampagne från 2005. Så cocktails med tilltugg och så vidare. Jag kunde dock inte sova en enda blund, men det kunde maken.

Vi satt och spekulerade hur detta kunde komma sig, var det barnen eller någon annan som låg bakom uppgraderingen? Det verkar inte så, det verkar bara vara ren tur. Om man överbokat ekonomiklassen fyller man på i business class, och det kanske syntes på maken att han fyllde femti eller nåt.

Ja, det var en härlig resa, men nu tar vardagen vid och jag åker strax på jobbet.

No comments:

Post a Comment