Wednesday, November 2, 2011

Duke's Barefoot bar



Igår tog maken en surflektion. Det gick visst alldeles utmärkt, han lyckades stå på brädan från första början, men jobbigt var det. Jag tror han har rejäl träningsvärk idag efter allt paddlande med armarna. Jag, som är landkrabba, hoppade över surfningen denna gång, ser fram emot snorkling istället.

Vädret är lite växlande. Vi låg och solade på morgonen igår i några timmar, och rätt som det var började det att regna. Men det försvann lika fort. Det kom några skurar under dagen och metereologerna utlovar mer regn idag. Det är så varmt så det gör inget.

Jag och maken tog del av hotellets happy hour igår, halva priset på drinkar mellan fem och sju. Och jösses vilka smarriga saker, färsk ananasjuice spetsat med lite andra grejer går inte av för hackor. Jag gillar verligen just att det känns så himla färskt och fräscht.

Maken har ont i foten men han stapplade ändå med så gott det gick när det var dags för middag. Vi hamnade på rätta ställena den här gången, hotellen närmast nedåt beachen. Ena sidan uppåt gatan med gallerior och affärer, nedåt ligger havet med sina oändliga serveringar upplysta av facklor i mörkret, och allt är bara varmt och härligt. Hur mysigt som helst, hur mycket folk som helst. Man hör eventuellt vågorna rulla in men det var sådant surr på folket så det hördes knappt.

No comments:

Post a Comment